FIETSEN DIE GEHEEL NAAR DE WENSEN

VAN DE KLANT ZIJN OPGEBOUWD

 
   

WIE ZIJN WIJ

Drijvende kracht achter Carbon Bike Center is Arie van der Kooij, tevens eigenaar van Autoservice van der Kooij B.V. in Maassluis. Arie is gediplomeerd fietsenmaker, sleutelen is voor hem zijn lust en zijn leven!

Carbon Bike Center is hét adres voor Elektrische fietsen, met de trapondersteuning fietst u bijzonder licht en ontspannen ook heuvels op, of met flinke wind tegen. Zodra u stopt met trappen stopt ook de ondersteuning, u kunt zelf bepalen hoeveel trapondersteuning u wilt! Ook een voordeel van elektrische fietsen is dat u niet verplicht bent een helm te dragen, u heeft geen rijbewijs nodig en kunt gebruik maken van de fietspaden.

Carbon Bike Center voert o.a. twee Nederlandse merken: Cannondale & Bikkel.

Ook doen wij mee met het Nationale Fietsplan. Wanneer u een fiets aanschaft via het Nationale Fietsplan betaalt de belastingdienst mee aan uw nieuwe fiet! Uw voordeel kan oplopen tot 52%. De enige voorwaarde is dat uw werkgever het Nationale Fietsplan aan haar werknemers aanbiedt. Benieuwd of uw werkgever ook meedoet?

Kijk op www.nationalefietsplan.nl

Voor service en garantie kunt u altijd bij ons terecht, onderdelen kunnen altijd na geleverd worden. Na een telefonische afspraak kunt u de fietsen komen bezichtigen, evt. ook op zaterdag.